Składniki:
Przygotowanie:
1) Rybę kroimy na kawałki i podsmażamy na patelni
2) Cukinię obieraczką kroimy w długie plastry i wrzucamy do wrzątku na 90 sekund aż zmięknie. Wyciągamy z wody.
3) Do ryby dodajemy śmietankę, przyprawy i cukinię. Delikatnie mieszamy i kładziemy na makaron. Posypujemy startym parmezanem.
- 300 g makaronu szerokie wstążki
- 1 duża cukinia
- 1 filet z łososia
- 175 ml śmietany 18%
- odrobina masła
- starty parmezan
- sól
- pieprz
Przygotowanie:
1) Rybę kroimy na kawałki i podsmażamy na patelni
2) Cukinię obieraczką kroimy w długie plastry i wrzucamy do wrzątku na 90 sekund aż zmięknie. Wyciągamy z wody.
3) Do ryby dodajemy śmietankę, przyprawy i cukinię. Delikatnie mieszamy i kładziemy na makaron. Posypujemy startym parmezanem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz